• "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"

Onderhoud

Een tuin groeit en bloeit en is altijd in beweging. Om ervoor te zorgen dat uw tuin in optimale conditie blijft, is het belangrijk de tuin goed en op tijd te onderhouden. Hiervoor bieden wij u de volgende mogelijkheden. Ook op maat gemaakte onderhoudscontracten of bijvoorbeeld een 'vakantieservice' behoren zeker tot de mogelijkheden.

 Eenmalig onderhoud

Het gaat hier om grotere klussen in uw (bedrijfs)tuin die onze kennis en machines vereisen, zoals het rooien van grote heesters of het afvoeren van groen. Ook kunnen wij eenmalig uw tuin opknappen.

 

Voorjaar/winteronderhoud

Het gaat hier om een grote onderhoudsbeurt van uw (bedrijfs)tuin in het voorjaar en in het najaar. Het snoeien van heesters, knippen van hagen, terugknippen van vaste planten en het afvoeren van groen behoren tot de belangrijkste werkzaamheden.

 

Regulier onderhoud

Om de vier weken komen wij langs om er voor te zorgen dat uw (bedrijfs)tuin er jaarrond verzorgd uitziet. Naast de grovere werkzaamheden zoals het snoeiwerk zorgen wij voor het wieden van onkruid, monitoren van ziektes en plagen en constant bijwerken van heesters en vaste planten.

 

 

 

 

 

Regulier onderhoud inclusief onderhoud gazon

Om de vier weken komen wij langs om er voor te zorgen dat uw (bedrijfs)tuin er jaarrond verzorgd uitziet. Naast de grovere werkzaamheden zoals het snoeiwerk zorgen wij voor het wieden van onkruid, monitoren van ziektes en plagen en constant bijwerken van heesters en vaste planten. Daarnaast komen wij van april tot en met november wekelijks langs voor het maaien, bemesten en onkruidvrij houden van uw gras.