• "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"
  • "Patrick Eikelenboom"

Ook voor projecten bent u bij ons aan het juiste adres

Schuurtjes en blokhutten

Wij kunnen ook uw schuurtje of blokhut in de tuin plaatsen. Wij kunnen kant en klaar blokhutten leveren en plaatsen. Ook kunnen wij op uw wens een schuur geheel op maat voor u bouwen.

Vlonders

Terrassen, aanlegsteigers en paden van hout passen bij alle tuinstijlen. Hout is decoratief en uitstekend te combineren met andere bestratingmaterialen. Voor het maken van houten terrassen en paden heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld geschaafde planken (glad) of antislipplanken (met een ribbeltje). U kunt ook kiezen voor verschillende soorten kunststof planken die dezelfde warme uitstraling hebben als houten planken maar minder onderhoud nodig hebben.

Damwand en beschoeiingen

Een oever heeft een goede bescherming nodig om te voorkomen dat de aarde door het water wordt meegenomen. Heeft u een tuin aan het water, dan kunt u door het plaatsen van een beschoeiing de oever van uw tuin beschermen. Daarnaast kan een beschoeiing ook uw tuin vergroten. Stel uw tuin loopt deels schuin af naar de sloot. Deze ruimte kunt u niet gebruiken voor uw terras. Met een hoge hardhouten beschoeiing die wordt aangevuld met grond zorgt u voor vergroting van uw tuin, waardoor u deze optimaal kunt benutten.

Hout en water zijn van nature een goede en logische combinatie. Mits het goede hout wordt gekozen en de juiste constructie wordt toegepast, is een houten beschoeiing of damwand daarom zowel duurzaam, relatief voordelig en vooral ook gewoon mooi!